Translating Europe Forum – poziv na dostavu prijedloga izlaganja

Translating Europe Forum u organizaciji Glavne uprave za pismeno prevođenje Europske komisije najveća je prevoditeljska konferencija u Europi.

Ovogodišnji forum održat će se u Bruxellesu 6. i 7. studenoga 2017. pod naslovom „Nova tržišta, nove vještine, novi profili“.

Područni ured Glavne uprave za pismeno prevođenje u Zagrebu poziva prevoditelje da se uključe u raspravu o definiranju i razvoju prevoditeljskih vještina.

Rok za dostavu prijedloga izlaganja je 15. travnja 2017. (kratki opis predloženog izlaganja, pojedinosti će se moći doraditi i poslije). Detalje možete saznati u pozivu na dostavu prijedloga izlaganja, a prijedloge izlaganja možete predati putem  obrasca za slanje sažetaka.

Dodatne informacije dostupne su na web-stranici Foruma, a pojašnjenja možete zatražiti izravno od organizacijskog tima putem adrese e-pošte DGT-TRANSLATING-EUROPE@ec.europa.eu.

Popis događanja u okviru inicijative Translating Europe koja se održavaju u državama članicama EU u prvoj polovici 2017. godine dostupan je na https://ec.europa.eu/info/news/translatingeurope-workshops-2017-announced_en.

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›