Poziv na obilježavanje dana Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK-u

Poštovane kolegice i kolege,

izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati vas na obilježavanje dana Zajednice za prevoditeljstvo pri Hrvatskoj gospodarskoj komori koje će se održati u srijedu, 23. siječnja 2019. u Poslovnom klubu Hrvatske gospodarske komore na Rooseveltovom trgu 2 u 14 sati.

Zajednica za prevoditeljstvo je neprofitna interesna organizacija koja okuplja prevoditelje i strukovna udruženja iz područja prevoditeljstva, osnovana 2009. pri Hrvatskoj gospodarskoj komori kao sljednik Grupacije prevoditelja. Zajednica se zalaže za suradnju s hrvatskim i europskim ustanovama, tvrtkama i udruženjima čiji je rad vezan uz razvoj i primjenu prevoditeljstva, uz poticanje razvojno-istraživačkih programa i projekata na nacionalnoj razini.

Bit će to prilika za susret s kolegama i prijateljima i podsjećanje na sastanke grupice entuzijasta koji su zaslužni za osnivanje Zajednice za prevoditeljstvo prije točno 10 godina. Podjelom zahvalnica istaknut ćemo najvažnije osobe i projekte te nastaviti druženjem uz domjenak.

Bila bi nam čast i veselje podijeliti našu obljetnicu s vama. Ljubazno vas molimo potvrdu dolaska do ponedjeljka 21. siječnja 2019. na mail adresu tajnice Zajednice za prevoditeljstvo, gospođe Lenke Radišić: lradisic@hgk.hr


Srdačan pozdrav,
Damir Pavuna
Predsjednik Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›