Obavijest o odgodi godišnje skupštine HDZTP-a

Drage kolegice i kolege,

zbog virusne pandemije koja traje, ove godine smo nažalost morali otkazati termin za našu godišnju skupštinu i kolegijalno druženje te sve skupa odgoditi nekoliko mjeseci do povoljnijega trenutka: zaustavljanja i suzbijanja pandemije.

Znamo da nije lako nositi se sa životnom i radnom svakodnevicom pod stalnom prijetnjom zdravlju i dobrobiti svake osobe i čovječanstva u cijelosti. Svakodnevno strahujemo za drage i bliske osobe, za zdravlje i život,  posao, ali nemamo izbora, od ove se napasti ne može pobjeći, nju se mora pobijediti. Koliko god nam teško pada izostanak našega druženja, još više nam je stalo do zdravlja i dobrobiti naših dragih kolegica i kolega.

Nadamo se da će za koji mjesec korona prohujati te da će se život normalizirati i da ćemo svi zajedno odahnuti i obnoviti naše društvene veze.

Do tada, želim vam svako dobro, čuvajte sebe i svoje najmilije i neka vam bude sretan, miran uneventful Božić i spokojna Nova godina.

Do skorog susreta!

 

Marijan Tokić

predsjednik HDZTP-a

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›