Obavijest o izbornoj sjednici Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo vas da će se izborna sjednica Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK održati 6. listopada 2017. u 14:00 sati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Na sjednici će se birati predsjednik/ca Zajednice, zamjenik/ca te jedanaest članova Vijeća.

Kriteriji za kandidaturu su:

  1. za predsjednika/predsjednicu: prijedlog Plana rada Zajednice za 2018. godinu i životopis
  2. za zamjenika/zamjenicu i članstvo u Vijeću: životopis

Molimo sve zainteresirane članove ZzP-a koji se žele kandidirati da najkasnije do 20. rujna 2017. na e-mail: lradisic@hgk.hr dostave tražene podatke, uz napomenu za koju se funkciju žele kandidirati.

Pristigle kandidature proslijedit ćemo svim članovima Zajednice za prevoditeljstvo tako da na sjednici mogu glasati u skladu s vlastitim odabirom.

Uz izbor novog vodstva ZzP-a, na sjednici će biti predstavljen Izvještaj o radu u protekle četiri godine, prijedlozi odluka o izboru datuma godišnjice krovne udruge prevoditelja u RH i davanju prava Vijeću za izbor zamjenskih članova te prikaz istraživanja iz diplomskog rada Ive Tuđe pod naslovom „Stanje prevoditeljskih resursa u RH“.

Rok za dostavu kandidatura je 20. rujna, a rok za prijavu sudjelovanja na sjednici 2. listopada 2017. na adresu lradisic@hgk.hr.

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›