Kako do kvalitetnog prijevoda – radionica u organizaciji ZzP-a

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas na radionicu s temom Kako do kvalitetnog prijevoda u organizaciji Zajednice za prevoditeljstvo, koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Radionicu će održati članovi Zajednice za prevoditeljstvo u četvrtak, 13. lipnja od 14:00 do 15:30 h u dvorani C Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Radionica je prvenstveno namijenjena institucijama i agencijama Vlade RH s obzirom na skoro hrvatsko predsjedanje Vijećem EU-a i očekivano veće potrebe za kvalitetnim prevoditeljima.

Kvalitetan prijevod je ključ uspjeha u odnosima s inozemnim partnerima a osobito može biti od važnosti u kontekstu odnosa s europskim partnerima u trenutku hrvatskog predsjedanja Vijećem EU-a u prvoj polovici 2020.

Namjera je predstaviti Zajednicu za prevoditeljstvo, u kojoj sudjeluje i HDZTP, kao krovnu organizaciju profesionalnih prevoditelja koji rade s različitim jezičnim kombinacijama i specijalizirani su za prijevode iz mnogobrojnih područja.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-pošte: lradisic@hgk.hr.

Brosura: Kako do kvalitetnog prijevoda

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›