Informativno predstavljanje natječaja TRAD 19

Zanima vas novi natječaj za usluge pismenog prevođenja TRAD19? Pridružite nam se na informativnom predstavljanju 28. svibnja u Zagrebu!

Glavna uprava za pismeno prevođenje (DGT) Europske komisije (Translating for Europe) uskoro će objaviti novi natječaj za usluge pismenog prevođenja (najavljen u prethodnoj obavijesti: https://europa.eu/!Wr39Rb).

Kako bi potencijalnim podnositeljima ponuda pružila dodatne informacije i omogućila postavljanje pitanja, Glavna uprava za pismeno prevođenje organizira niz informativnih predstavljanja diljem Europske unije.

Informativno predstavljanje u Hrvatskoj održat će se 28. svibnja u Predstavništvu Europske komisije u Zagrebu, Augusta Cesarca 4.
Program pogledajte ovdje: http://bit.ly/2VbgiGX.

Prijaviti se možete ovdje: https://europa.eu/!Tf68KV

S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, molimo poduzeća i ustanove da sudjelovanje svojih predstavnika ograniče na dvije (2) osobe kako bi svi zainteresirani imali priliku prisustvovati izlaganjima.

Pitanja o samom natječaju možete uputiti na adresu DGT-FL-TRAD-19@ec.europa.eu. Imajte na umu da ćete odgovore, zbog pravnih razloga, dobiti tek nakon objave obavijesti o natječaju, predviđene oko 20. svibnja 2019.

Europska komisija ozbiljno shvaća zaštitu osobnih podataka. Glavna uprava za pismeno prevođenje vaše osobne podatke za potrebe ovog događanja obrađuje u skladu s Uredbom (EU)2018/1725 i na način opisan u izjavi o zaštiti privatnosti priloženoj uz prijavnicu.

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›