Informacije i anketa o Zajednici za prevoditeljstvo pri HGK

Drage prevoditeljice i prevoditelji,

 

možda ste već čuli da Zajednica za prevoditeljstvo više ne može djelovati u okviru HGK-a zbog novog ustroja te institucije. Budući da je postojanje takvog interesnog udruženja izuzetno važno za našu struku, dosadašnji članovi Vijeća Zajednice pokreću osnivanje nove udruge koja bi okupljala prevoditelje svih profila, prevoditeljske udruge, agencije, obrte i tvrtke u krovnu interesnu organizaciju. Njezini bi zadaci uključivali zastupanje interesa prevoditelja, rad na promicanju struke, zauzimanje za profesionalnost i etičnost.

Nadamo se da će se u novu udrugu uključiti što veći broj prevoditelja i organizacija kako bismo zajedno mogli raditi na dobrobit prevoditeljske struke.

U tu svrhu pripremili smo vrlo kratak upitnik u kojem vas pozivamo da iskažete interes za dobivanje informacija o osnivanju i radu udruge:

Anketa – https://forms.gle/bk2DV5WiDXEYxAK69

 

Molimo vas da odvojite minutu svojeg vremena i ispunite upitnik, u kojem možete navesti i svoje prijedloge i ideje, koje ćemo svakako uzeti u obzir.

Srdačan pozdrav,

Damir Pavuna,

predsjednik bivše Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›