Anketa o stanju u jezičnoj industriji

Vrijeme je za novu anketu o stanju u jezičnoj industriji!

Anketu zajedno provode Europska komisija (putem mreža LIND i EMT), Elia, EUATC, FIT Europe i GALA, a ispuniti je možete na adresi https://goo.gl/forms/DZHbrFQ5xFrwoiXL2.

U anketi mogu sudjelovati prevoditeljske agencije/poduzeća te samostalni prevoditelji iz javnog i privatnog sektora. Anketa je u potpunosti anonimna te se njome ne prikupljaju ni ne pohranjuju nikakvi osobni podaci.

Rok za ispunjavanje ankete je 15. veljače 2019., a rezultati će biti objavljeni u prvoj polovici 2019. Rezultate prošlogodišnje ankete možete pogledati ovdje.

Prošle smo godine imali odličan odaziv iz Hrvatske te smo rezultatima ankete posvetili i velik dio Translating Europe Workshopa održanog 7. prosinca u Zagrebu. Potrudimo se da ove godine prikupljeni podaci budu još relevantniji kako bismo dobili još bolju sliku o stanju prevoditeljske struke u Hrvatskoj!

Obavijest o anketi možete slobodno proslijediti i svim zainteresiranim kolegama prevoditeljima.

Hvala na doprinosu!

Srdačan pozdrav,

Marina Petrić

Europska komisija

Predstavništvo u Republici Hrvatskoj

Područni ured Glavne uprave za pismeno prevođenje

Kontakt
Kontakt

drustvoprevoditelja@gmail.com Telefon ++ 385 (0) 1 4922 730                                                        Telefaks ++ 385 (0) 1 4817 658                                                                     Adresa: Amruševa 19/II, 10000 Zagreb Prikaži na mapi ›